PANELFILTER

Filtermeister tilbyr et bredt spekter av panelfilter laget av syntetisk og glassfiberkomposittmateriale og alle panelfilter oppfyller de nyeste ISO 16890-kravene. Ved å bruke bare de beste filtermaterialene kan vi tilby minimalt initialtrykk og høy effektivitet for fjerning av partikler, dette sikrer utmerket energieffektivitet og maksimal levetid på filtrene våre.

Standardtykkelsene på Filtermeisterens papprammer, filterrammer av plast og metallpanel er 24, 28, 46, 48, 92 og 98 mm. Rammer i spesialstørrelse med en tykkelse på 15 mm eller mer er tilgjengelig på forespørsel for alle typer panelfilter. Våre panelfilter er produsert ved hjelp av en helt ny teknologi som sikrer et lavt nominelt trykkfall, gir minimum energiforbruk og har spesielt høy partikkelfjerningskapasitet. Et filter med slike funksjoner sikrer deg et sunt inneklima i ditt ventilerte rom og gir maksimal levetid for filteret i ventilasjonsutstyret.

VERSJONER

MPL-filterpaneler

Panelfilter av MPL-typen har utmerkede tekniske egenskaper på grunn av den spesielle materialutformingen den har. De tekniske egenskapene gjør det mulig å bruke maksimalt filtreringsområde med lav trykkmotstand, selv med en stor mengde luft som passerer gjennom filteret. Den høye strukturelle stabiliteten til denne typen panelfilterelementer sikrer pålitelig drift selv under ekstreme miljøforhold.

Deep Pleat-elementet bruker et høykvalitets komposittmateriale (HES) med et spesielt termoplastisk foldingssystem for å lage det perfekte V-formede filtermaterialet som sikrer full bruk av filtreringsområdet, jevn fordeling av støv i elementet, og forlenger filterets levetid.

Posefilter impregnert med aktivt kull, med MPL-type element

Posefilter impregnert med aktivt kull, med MPL-type element er egnet for adsorpsjon av farlige gasser og andre uønskede stoffer i luften. Disse filtrene kan brukes til å fjerne lukt fra urbane og industrielle giftmiljøer, som for eksempel i matindustrien, i det offentlige rom og ved medisinske fasiliteter.

Filtrene inneholder syntetisert ikke-vevd materiale impregnert med aktivert karbon og på grunn av deres rengjøringsegenskaper, er formålet med disse filtrene å eliminere forskjellige irriterende lukt som kommer inn i ventilasjonssystemet fra miljøer med høy forurensning.

Z-line filter med brettet element

Z-line-filter med et brettet element brukes mest som forfilter, dette for å beskytte fine filter i alt utstyr og for å fjerne større partikler opp til størrelsen på ePM10 i ventilasjonssystemet. Når det bærende syntetiske filtermaterialet er brettet er sterkt nok til å installeres i filteret uten ekstra støtte, noe som sikrer et større filtrerbart elementområde i filteret.

Spesialdesignede bretter sikrer at filteret fungerer under høye luftmengder og har det beste nominelle trykkfallet. Denne kombinasjonen reduserer energiforbruket betydelig og sikrer lang levetid og pålitelig drift av enheten. Z-line-filter er kompatible med alle typer luftbehandlingsenheter som krever kompakte filter og er en pålitelig løsning for å erstatte dyrere posefilter i systemet.

Z-line kassettfilter

Z-line kassettfilter brukes mest som forfilter i overflatebehandlingskamre, sprøytekammer, sveiseavtrekkssystemer og andre forskjellige VVS-systemer i mange forskjellige bransjer. De er kompatible med alle typer luftbehandlingsenheter som krever kompakte filterstørrelser og en pålitelig måte å bytte ut posefilter.

Det plisserte syntetiske ikke-vevde filterelementet har høy støvoppsamlingskapasitet, noe som gjør det ideelt for HVAC-systemer i miljøer der det er mer støv enn vanlig, spesielt for belegg og prosesseringsmiljøer. For å kunne motstå høye luftstrømningshastigheter ved lav nominell trykkmotstand og for å effektivt stoppe skadelige partikler, støttes materialet av et spesialdesignet metallnett.

Posefilter impregnert med aktivt kull, med Z-line / MPL-type element

Posefilter impregnert med aktivt kull, med Z-line, så vel som med et MPL-element, brukes til å fjerne lukt fra urbane og industrielle miljøgifter. Posefilter impregnert med aktivt kull inneholder et selvbærende syntetisk ikke-vevet materiale impregnert med aktivert kull.

Disse filtrene kan brukes i systemet som et forfilter som i tillegg til grovt støv effektivt fjerner gassholdige forurensninger på lavt nivå, og til slutt sikrer luftkvalitet av høy kvalitet. På grunn av rengjøringsegenskapene til denne typen filter, er deres formål å fjerne forskjellige irriterende lukt fra den ventilerte luften i ventilasjonssystemene til kontorer, skoler, kjøpesentre, sykehus og andre bygninger i nærheten av gatene.

Flatfilter med dobbelt sikkerhetsnett

Double Faceguard filterelementer med dobbelt sikkerhetsnett brukes for det meste som forfilter i overflatebehandlingskamre, sprøytekammer, ovnsekstraksjonssystemer og forskjellige andre VVS-sektorer i støv og forurensningskontrollområder der det kreves høy støvutvinning.

Den flate elementstrukturen til Double Faceguard-filter har et filterelement basert på syntetiske fibre, og som er preget av en meget høy støvfjerningskapasitet. For å kunne motstå høye luftstrømningshastigheter og for å oppnå maksimal effektivitet ved lav nominell trykkmotstand, støttes filterelementet på utsiden av et spesialdesignet metallnett (faceguard). Filteret kan lages på spesial bestilling med et utskiftbart filterelement, noe som gjør denne typen filter til en kostnadseffektiv løsning i industrielle ventilasjonssystemer.

Egenskaper av panelfilter

Alle typer panelfilter vi tilbyr, sikrer høy luftgjennomtrengelighet med lav nominell trykkmotstand (lav pa), og når vi installerer filtrene i utstyret sikrer vi effektive energiforbruksavlesninger.

  • Rammetyper: plastramme, pappramme, galvanisert stålramme
  • Andre rammetyper etter behov
  • Plast- og papprammer er helt forbrenningsbare
  • Eventuelt med en tetning laget av skumkomponent
  • Spesielle størrelser på forespørsel