KOMPAKTE FILTER

Kompakte filter er ofte brukt som et fint andre eller slutt trinn for luftfiltreringsløsning i ventilasjonsutstyr ved medisinske fasiliteter, laboratorier og næringsmiddelindustrien. V-formede (kompakte) filter inneholder tre seksjoner høykvalitets syntetiske materialer (HES) filtermedier som gir topp ytelse ved lavt energiforbruk. I tillegg til egenskapene av god kvalitet, er stivheten til filterelementet en fordel og filtrene tilbyr også fordelen med fuktmotstand (på grunn av HES-egenskapene) og tåler høye luftmengder. På grunn av det pålitelige designet har de V-formede filterelementene en høy stabil filtreringseffektivitet uten ytterligere støttende tiltak. På grunn av den spesielle utformingen og strukturen er filtrene motstandsdyktige mot naturlige partikler i været og krever ikke spesiell behandling for generell ventilasjon.

Filtrimeister AS sitt produktsortiment av kompaktfilter inkluderer kompakte filter med høy ytelse i fire forskjellige filterklasser. Våre filter tilbyr luftstrømningshastigheter på opp til 4250 m³ / t og krever bare en installasjonsdybde på 292 mm.

V-Cell GT Hi-Flow (kompakt GT) filter

V-Cell GT Hi-Flow (kompakt GT) filter er spesielt egnet for bruk i kjernefysisk sektor, til forfiltrering og filtrering av innkommende luft i gassturbiner, kompressorer og tilhørende forsyningssystemer. V-Cell GT Hi-Flow (kompakte GT) -filter representerer en ny generasjon V-Cell-filter som oppfyller de høyeste krav og ytelseskrav.

Disse filtrene inneholder en 4-seksjons blanding av syntetisk fiber og glassfiberfilter som tilbyr det høyeste nivået og laveste energiforbruk med en veldig høy støvkapasitet og et lavt nominelt trykkfall. Disse filtrene har også et betydelig økt elementfiltreringsområde, tåler veldig høye luftmengder, og sikrer svært effektiv filtreringseffektivitet selv i kritiske applikasjoner.

V-Cell Hi-Flow kompakte filter

V-Cell Hi-Flow kompakte filter inneholder fire seksjoner høykvalitets syntetiske og glassfiber (HES) filtreringsmedier som tilbyr overlegen ytelse og lavt energiforbruk med den ultimate stivhetsfordelen. Disse filtrene tilbyr også et betydelig økt nettofiltreringsområde og tåler veldig høye luftmengder, i tillegg til å tilby fordelen med fuktighetsbestandighet (på grunn av HES-egenskapene).

På grunn av den pålitelige designen har V-Cell-filter en høy stabil filtreringseffektivitet uten ytterligere støttiltak. Takket være den spesielle designen er filtrene helt motstandsdyktige mot naturlige partikler og krever ikke spesiell behandling for generell ventilasjon.

V-CellPure (impregnert med aktivt kull) kompakte filter

V-CellPure (impregnert med aktivt kull) kompakte filter er designet for å filtrere og rense luft fra lukten av kjøkken, tobakk, etc. i kontorbygg, kjøpesentre, skoler og andre bygninger i nærheten av travle byområder.

V-CellPure kompakte filter inneholder tre seksjoner filterbærere laget av syntetiske fibre mettet med aktivert kull. Disse filtrene er designet for å adsorbere ubehagelige lukt fra lave konsentrasjoner i luften, så vel som gassformige og farlige miljøgifter (som ozon, hydrokarboner og lystgass). V-CellPure-filter brukes i luftinntakssystemer for å redusere konsentrasjonen av forurenset luft og giftige stoffer til systemene når et akseptabelt lavt nivå av eksosutslipp. På grunn av deres pålitelige design har V-CellPure-filter en høy stabil filtreringseffektivitet uten ytterligere støttiltak.

Tekniske parametere

  • Maksimal temperaturmotstand + 80 ° C
  • LE – Lite versjon 10–13 m2
  • ST – Standard versjon 13-16 m2
  • HD – Høy kapasitet 19-22 m2