BESKYTTELSESMASKER

Beskyttelsesmasker direkte fra produsenten!

Beskyttelsesmaske ISO ePM2,5 (0,4 µm)

Hvis du er interessert, send en prisforespørsel.
  •  

Produktnr: FP000190 Kategori:Tester utført ved Tallinn University of Technology Institute of Materials and Environmental Technology bekrefter at Filtrimeister OÜ ePM2,5 beskyttelsesmaske overholder standarden EVS-EN 14683: 2019 – Medisinske masker.

Mens kirurgiske masker for det meste beskytter pasienten mot den som bruker beskyttelsesmasken (nysing eller andre sekreter), er masken vår designet for å filtrere uteluften mot brukeren, dvs. den beskytter brukeren.

Egenskap for masker

  • Laget for hånd av filtermateriale av høy kvalitet
  • Laget i henhold til den anatomiske delen av det menneskelige ansiktet
  • Sikrer lufttett plassering for åndedrettsvern
  • Reduserer innånding av smådråper smittepartikler
  • Komfortabel å ha på
  • Vaskbar
  • Resirkulerbar

Beskyttelsesmasker direkte fra produsenten! Masken er håndlaget i henhold til det anatomiske snittet av det menneskelige ansiktet og er behagelig å ha på. Det anatomiske snittet laget i henhold til ansiktsformen sikrer en lufttett stilling av masken for å beskytte luftveiene i ansiktet ditt.

Den beskyttende masken reduserer innånding av luftbåret støv og nysing og hosteinfeksjonspartikler. Masken er laget av ISO ePM2.5 effektivitetsfiltermateriale, som fjerner 0,4 um partikler fra luften med 65%. Les hva disse indikatorene betyr.

Produktet kan vaskes i et håndvaskprogram ved temperaturer opp til +80C, og etter desinfeksjon med angitt varme kan produktet brukes på nytt. Når du resirkulerer produktet, må du forsikre deg om at stoffstrukturen til masken ikke har gått i stykker og er trygg å bruke.

Raul Adlas, overlege for Tallinn-ambulanse, har sagt at det må skilles mellom masker beregnet på helsepersonell, som krever både et spesifikt stoff og produksjonsteknologi, og forbrukermasker, hvis formål ikke er å fange viruset, men fremfor alt spytt sprut.

Priser på beskyttelsesmasker

Hvit
6 €

Prisene inkluderer MVA.

Store mengder

For store bestillinger som sykehus, helsesentre osv., vennligst kontakt kundesupport direkte.

97340605
no@filtrimeister.no

Forhåndsbetaling av bestilling

Masker kan også bestilles uten å bruke nettbutikken. I dette tilfellet kan du overføre forskuddet til bankkontoen til Filtrimeister AS: DNB 15064700933

Angi i forklaringen: Fornavn og etternavn til abonnenten, kontakttelefonnummer, nøyaktig postadresse, farge og ønsket antall av masker.