VÅRE TJENESTER

FILTERBYTTE SERVICE

Hvis denne brølende boksen på veggen din virker skummel og du ikke vil åpne den, kan vi gjøre det for deg. Om nødvendig erstatter vår erfarne spesialist filterene i skapet, kontrollerer ventilasjonsanordningens tilstand, justerer enheten til optimal driftsmodus, rengjør den og alt dette til en veldig rimelig pris.

Bestill endring av fliter

FILTER UTSETTINGSMINDER

FILTERBYTTE SERVICE ER GRATIS

Vi hjelper kundene våre å huske når det er på tide å bytte filter ved å varsle dem på en betimelig måte via SMS og e-post.

SPARE TID

Vi sørger for at erstatningsfiltrene alltid er tilgjengelige på lager, og vi sender dem til kunden umiddelbart som et prioritert spørsmål.

BYTT FILTER 2 GANGER I ÅRET

Produsenter anbefaler å bytte filter minst to ganger i året, på begynnelsen og slutten av fyringssesongen, dvs. om høsten og våren. Et tilstrekkelig intervall avhenger av plasseringen av huset. Ytelsen til filtre avtar raskere på travle veier eller trær som sprer mye pollen.

Når du skal bytte ut filtrene, rengjør enheten om nødvendig med støvsuger og sjekk varmeveksleren for skitt. Rengjør om nødvendig også varmeveksleren. Det brukte filteret kan kastes sammen med vanlig husholdningsavfall.

HVORFOR DU TRENGER Å BYTTE UT FILTRE?

Gamle og skitne filtre forårsaker et trykkfall i ventilasjonssystemet, noe som reduserer tilstrømningen av ren luft, som igjen forverrer inneklimaet. Et gammelt og skittent filter bidrar til spredning av mugg i ventilasjonssystemet (spesielt i fuktig nordisk klima) og utgjør en alvorlig helserisiko. De vanligste symptomene på luftveisirritasjon er nesetetthet og kløende øyne, tørr hals og tørr hoste. Det kan også forårsake tretthet og hodepine. Symptomer er ofte mer intense hos barn. Dårlig inneluft er spesielt belastende for personer som lider av lungesykdommer og allergier. Det nye filteret lar luft passere bedre, noe som sparer de elektriske kostnadene ved å drive viften.

Bestill påminnelser

SPESIAL TILPASSEDE LØSNINGER

I likhet med andre bransjer er ventilasjon i stadig utvikling. Vi er klar over de nyeste innovative tekniske løsningene og kan designe og bygge den mest optimale løsningen for å oppnå bedre luftkvalitet i ditt hjem, kontor, produksjonsbygg, verksted eller butikk.

Ta kontakt