FILTERSETT

Vi puster konstant, og vi er derfor avhengig av at luftkvaliteten rundt oss er bra. Et hjem med inhalasjonsluft av dårlig kvalitet kan oppleves ukomfortabelt, opprørende og kan bidra til sykdom og andre helseplager hos alle mennesker. Et hjem skal føles trygt og komfortabelt – det skal være et sted der vi oppnår best mulig livskvalitet, helse og trivsel. For å kunne nyte hjemmet fullt ut, må det fylles med frisk luft. Enklere sagt enn gjort, men la oss prøve å hjelpe deg.

Filtrimeister AS er spesialiserte på salg av filter til forskjellig ventilasjonsutstyr, som har en produksjonsteknologi utviklet med helt nye ISO 16890-kompatible filterstoffer. Våre filter holder ventilasjonsutstyret rent, fungerende, har en høy støvstoppkapasitet og gir i tillegg betydelig lavere strømforbruk sammenlignet med andre lignende filter på markedet.

For hjemmebruk tilbyr vi filter fra karakterer ISO Coarse 50% til ePM1. Alle våre filter er i papp-, plast- eller metallrammer etter kundenes behov. De mest populære filtersettene er: Vallox, Komfovent, Ilox, Ilto, Parmair, Enervent, Flexit, Wolf, Salda RIS, Dantherm, Zehnder, Deekax, Sunair, Iloxair, Systemair, Swegon Casa, Nilan, Nibe og de er alltid tilgjengelig på lager. Det betyr at vi kan garantere rask og pålitelig service til alle våre kunder.