KUNDESTØTTE

Filtrimeister AS

Organisasjon nummer: 925481882
Trinebakken 2, 1672, Kråkerøy, Fredrikstad
Lager: Stordalveien 105, 1747 Skjeberg
97340605
meelis@filtrimeister.no, info@filtrimeister.no

Be om et tilbud

  •  

HVORFOR Å BESTILLE FILTRE FRA FILTRIMEISTER?

FAMILIE BEDRIFT

Vi har erfaring innen ventilasjon siden 2000. Filtermasterens familie har vært involvert i luftfiltre på daglig basis i mer enn 20 år. Våre kunder liker, at vi er en familiebedrift, fordi de vet at de vil kommunisere direkte med eierne for å finne en løsning på deres bekymringer og en personlig tilnærming.

KUNDESTØTTE

Kundene våre vet at de mottar personlig service gjennom Filtrimeister kundesupport, for kundes tilfredshet er veldig viktig for oss. Våre spesialister er klare til å hjelpe deg ved kjøping hos oss og svare på forespørsler.

VI VERDSETTER VÅRE KUNDER

Vi jobber hver dag for å tilby kundene våre førsteklasses kundeservice, og levere filtre av beste kvalitet med kort leveringstid og alt dette for en rimelige penge.

RASK OG LETT BESTILLING

Det er raskt og enkelt å bestille filtre eller sende prisforespørsler via Filter Master’s nettside, slik at du kan gjøre det hvor som helst og når som helst.

SPESIAL TILPASSEDE LØSNINGER

Vårt produktsortiment inkluderer et bredt utvalg av forskjellige standardstørrelsesfilter og filtermaterialer. Vi kan også tilby filtre, som er laget med tanke på dine behov.

PÅMINNELSE TJENESTE

Vi hjelper kundene våre til å huske når det er riktig tidspunkt å endre filtre ved å varsle dem via SMS og e-post, og denne tjenesten er gratis for alle våre kunder.

TRYGG KJØPE ERFARING

Alle dataene dine er beskyttet på Filtermeister hjemmesiden, og hvert kjøp har en 14-dagers rett til å returnere og bytte filter.

Bestill filterbytte

  • Kundedetaljer

  • Orderdetaljer

  •