FILTERPATRONER

Filterpatroner er mye brukt i forskjellige bransjer der det er spesielt nødvendig med fin rengjøring av støv, gass og luftstrøm, dette er den mest effektive løsningen for å fange luft- og gassutslipp. Næringsmiddelindustrien, kjemisk industri og områder med antikorrosjon drar også fordel av disse filtrene.

Standardversjoner

Filterpatroner

Filterpatroner brukes til å rengjøre støv knyttet til produksjon og prosessering av korn, fôr, papir, aluminium, kull, sement, tre og lignende. Disse filtrene er med på å sikre at sanitær- og miljøstandarder for arbeidere er oppfylt. Filterpatroner sikrer også tilbakeføring av renset luft til produksjonsanlegg, effektivt fanger førsteklasses stoffer som bly, kadmium, etc., aerosoler, og forbedrer dermed kvaliteten på de produserte materialene / produktene.

Filter kan ha brettede elementer med forskjellige dybder og høyder, som ofte tilbyr større luftstrømningstoleranse, bedre filtreringsområde og lavere nominelt trykkfall sammenlignet med konvensjonelle posefilter.

Filterpatroner med aktivt kull element

Filterpatroner med aktivt kull element brukes til å fjerne forskjellige lukter og ubehagelige gasser fra luften. Vårt produktsortiment inkluderer et bredt spekter av absorbenter og filter som brukes i klimaanlegg, ventilasjon, luftseparasjon og luftsirkulasjonsutstyr, for å rengjøre luften for inntak av eksos, resirkulert luftstrøm fra skadelige gasser, damp og dårlig lukt i kantiner, kjøkken, museer, sykehus, laboratorier, datarom, kjemisk industri, malingsbutikker, flyplasser, bensinstasjoner eller parkeringsplasser.

Filterpatroner med aktivt kull element er tilgjengelige i standardstørrelser på lager

Diameter 145 mm, lengder 250 mm, 450 mm og 600 mm

Strukturen til filterpatroner med aktivt kull element

  • Ytterdiameter: 145 mm
  • Røykaktiv komprimert aktiv kullformblokk
  • Ingrediensens lengde: 4-10 mm
  • Kassettkroppsmateriale: 1,4301 rustfritt stål, egnet for patrontyper V1000, V2600 og V3500
  • Kassettfyller: aktivert rå kull
  • Alle versjoner har et bajonettlåssystem
  • Kontakttid (stk [s]) = (aktivt karbonvolum [m³] / luftmengde [m³ / h]) x 3600